Des de finals de l'any 2016, hem incorporat el nou servei de Teràpies amb Realitat Virtual. Aquesta nova tècnica ens aporta una millor efectivitat en el tractament dels trastorns d'ansietat.
Els entorns interactius i immersius permeten al pacient ser el protagonista de la teràpia, incrementant la seva confiança i seguretat. Aquesta nova tècnica, potencia el procés terapèutic gràcies a una experiència amb pensaments, emocions i reaccions similars a les reals.
Des del CENTRE DE PSICOLOGIA CLÍNICA MG, oferim entorns adaptables a cada pacient: por a volar, por a conduir, por a animals, agorafòbia, claustrofòbia, por a parlar en públic i un llarg etcètera. Així com entorns que ens permeten treballar l'ansietat generalitzada i tècniques de relaxació i mindfulnes.

Com funciona la REALITAT VIRTUAL?

El pacient es trasllada a un entorn virtual adequat a les seves necessitats.
El psicòleg controla i monitoritza l'exposició des d'un ordinador i visualitza la seva resposta fisiològica mitjançant el biofeedback.
Es treballen conjuntament les emocions, pensaments i reaccions que ha produït la immersió en l'entorn de Realitat Virtual.